Notícies

Assemblea General Ordinària 2000

El proper mes de gener començarem a repartir els carnets de l’any 2001, previ pagament de la quota, que per a aquest any serà la mateixa de l’any passat, és a dir 1.500,- ptes. El preu del viatge es manté igual, així com el preu de l’entrada, segons aprovació de l’Assemblea General.

El dilluns 10 d’octubre de 2000 va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària, on presentàvem el balanç tancat a 31 de juliol de 2000, de la qual fem un resum:

El nombre actual de socis és de 502
S’autoritza a la Junta a donar de baixa a partir del 15 de desembre de 2000 als socis que no estiguin al corrent de pagament.

Activitats durant la temporada 99-2000:
Desplaçaments:
Lliga 18 partit / Copa d’Europa 6 partits / Supercopa 1 partit / Gamper 1 partit
Total 26 partits

ACORDS I ALTRES ACTIVITATS.

  • Continuar l’acord amb els propietaris dels carnets del F.C. Barcelona per tal de cedir-los a la Penya, els partits que no els utilitzin, per poder oferir als nostres socis entrades al Camp Nou a preus més assequibles.
  • Seguir sortejant els abonaments per els partits de lliga al Camp Nou. Aquesta temporada se’n han beneficiat 71 socis.
  • Continuar col·laborat amb un anunci al llibre de la Festa Major, i amb altres entitats del municipi.
  • Col.laborar igual que els anys anteriors, en el Sopar Popular de la Festa Major, donant cremat a tots els assistents.
  • Organitzar algun viatge (donant preferència als socis, com s’intenta fer habitualment). Proposem els desplaçaments als camps de l’Alavès o al de l’Osasuna.
  • Organitzar amb la col.laboració de l’Ajuntament i de l’Oficina de Turisme la XXIV Cantada Havaneres a la platja de l’Estartit.
  • Continuar organitzant el “Cicle de sopar-col.loqui”. La dificultat sempre són les dates i trobar un tertulià interessant per poder ser un nombre digne d’assistents. (Fem gestions amb el vice-president Sr. Castells).
  • Mantenir el preu del viatge de l’autocar per als socis (1.500,. ptes.) i per als no socis a 2.000,- ptes. El preu de l’entrada tampoc té augment per als socis (2.500,- ptes.), i per als No socis a 3.500,- ptes. (Excepte partits concrets com el R. Madrid,  alguns de la Lliga de Campions, i no gaires més. Aquests sempre es prenen com a referència els preus oficials del Barça.)
  • Fer com a mínim dues jornades econòmiques per als socis, al preu de 2.000,- ptes (viatge i entrada). (Les inscripcions es faran per ordre de pagament.)

El millor regal per aquestes festes: el clauer de record del 25è aniversari! Aprofita aquests dies per comprar-lo, s’asgoten les existències. El pots aconseguir al preu de 900,- ptes

Bon Nadal i un any 2001 ple de títols i bon joc!!