Notícies

Assemblea General Ordinària 2001

El proper mes de gener començarem a repartir els carnets de l’any 2002, previ pagament de la quota, que per a aquest any serà de 10 euros. El preu del viatge també serà de 10 euros, segons aprovació de l’Assemblea General.

Per a una millor gestió cal que domicilieu en una entitat bancària el pagament del rebut, i per pagar-lo en efectiu ho feu abans del 30 de març del 2002 a la Caixa de Sabadell.

El dimarts 27 de novembre, amb una assistència de 31 socis va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària, on presentàvem el balanç tancat a 31 de juliol de 2001, de la qual fem un resum:

El nombre actual de socis és de 478

S’autoritza a la Junta a donar de baixa als socis que no estiguin al corrent de pagament.

Desplaçaments durant la temporada 2000-01
Lliga 18 partits / Copa d’Europa 3 partits / Copa de la UEFA 2 partits / Copa del Rei 2 partits / Gamper 1 partit /
Total 26 partits
El partit del Numància era de jornada econòmica per als socis.

Entre les diferents propostes presentades i debatudes tenim les següents:

 • Continuar la col.laboració amb  els propietaris dels carnets del F.C. Barcelona per tal de cedir-los a la Penya, els partits que no els utilitzin, per poder oferir als nostres socis entrades al Camp Nou a preus més assequibles.
 • Seguir sortejant els abonaments pels partits de lliga al Camp Nou. Aquesta temporada se n’han beneficiat 89 socis.
 • Entre els assistents a l’Assemblea es va sortejar tres entrades pel partit de la Lliga de Campions amb el Galatasarai. Els afortunats varen ser en Jaume Bruguera Serra, en Martí Armengol i la Elias Martínez.
 • També s’organitzarà un viatge per un partit a determinar al Camp Nou, amb els socis assistents.
 • Continuar col·laborant en el llibre de la Festa Major, i amb altres entitats del municipi que ho sol.licitin.
 • Seguir organitzant igual que els anys anteriors el cremat del Sopar Popular de la Festa Major.
 • Organitzar amb la col.laboració de l’Ajuntament i de l’Oficina de Turisme la XXV Cantada Havaneres a la platja de l’Estartit.
 • S’aprovà la renovació de la Junta Directiva, amb les baixes de Joan Estella, Ramón Carbonell i Pilar Ullastres.
 • El preu del viatge de l’autocar per als socis serà de 10 euros i per als no socis de 13 euros.
 • El preu de l’entrada per als socis serà 15 euros, i per als no socis de 22 euros. (Excepte partits concrets com el R. Madrid, alguns de la Lliga de Campions, i no gaires més. Aquests sempre es prenen com a referència els preus oficials del Barça.)
 • Fer com a mínim dues jornades econòmiques per als socis, al preu de 12 euros (viatge i entrada). (Les inscripcions es faran per ordre de pagament.)
 • El proper any es procedirà a la renumeració dels carnets de soci, tothom qui estigui interessat a conservar el nùmero actual que ho comuniqui a qualsevol membre de la Junta.
 • Col.laboració amb la Comissió de Solidaritat Nord-Sud, en un projecte esportiu a San Juan del Sur a Nicaragua.

Aquest any hem esgotat les participacions de la Loteria de Nadal, en part degut a fer les participacions a 500 ptes i a comprar-ne menys dècims.

De cares a l’any vinent, a l’Assemblea General, es va acordar posar la venda de les participacions amb antelació exclusivament per als socis, i a partir d’una data posar-les a la venda per a tothom que hi estigui interessat.

També aquest any, hem tornat a fer les butlletes a tot color. Recordem que va ser en color la butlleta del 1999 en motiu del 25è Aniversari de la Penya.

Loteria 1999

El 2000 va tornar a ser senzilla, a una tinta.

2000-loteria

Però hem decidit fer-les més atractives i al mateix temps que lluïm amb una imatge maca, busquem que aquesta sigui d’una temàtica actual i significativa de la temporada.

2001-loteria

BON NADAL i que a l’any 2002 la sort ens acompanyi!!!