Notícies

Assemblea General Ordinària 2003

Dimarts 14 d’octubre, amb una assistència de 41 socis, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària, on presentàvem el balanç tancat a 31 de juliol de 2003.

Fem un resum, seguint l’ordre del dia, dels acords de l’assemblea:

S’aprova l’acta de l’assemblea anterior de data 30/10/2002

El nombre actual de socis és de 496.

S’autoritza donar de baixa als socis que no estiguin al corrent de pagament.

En aquest apartat s’informa de la baixa, com a membre de la Junta, d’en Xavier Ferrer, per incompatibilitat amb el seu càrrec de directiu de la Comissió Social a la nova Junta del F.C. Barcelona.

La quota per l’any 2004 serà de 12 euros.

El preu del viatge pels desplaçaments al Camp Nou, serà de 10 € per als socis i de 15 € per als no socis.

 

Activitats fetes durant la temporada 2002-03:

 • Desplaçaments al Camp Nou:
  Lliga, 13 partits / Lliga de Campions, 6 partits / Total, 19 partits.
  El partit de l’Osasuna del dia 6/10/02, era de jornada econòmica per als socis.
 • Sortejos d’abonaments pels partits de lliga al Camp Nou. Aquesta temporada se n’han beneficiat 51 socis.
 • Visita guiada a Can Quintana, amb l’assistència de 92 socis. Especial agraïment a Gelats Angelo per la seva col.laboració amb el refrigeri que es va servir, i als responsables del Centre Cultural per l’excel·lent visita guiada.
 • Organització de l’autocar el diumenge 15 de juny, per a tots els socis que volgueren participar en les eleccions del F.C. Barcelona.
 • Organització de la tradicional cantada d’havaneres a l’Estartit; del cremat en el sopar de la festa major; col.laboració en la festa de l’Associació contra el Càncer…
 • Obsequi d’una participació de 0,20 € del número 14464 de la Loteria de Nadal, a tots els socis. Aquest any, la imatge de la butlleta és en Ronaldinho.

2003-loteria

 • La de la butlleta d’obsequi als socis, és una fotografia d’en Jaume Sullastres amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, en recordança d’en Jaume.

2003-loteria-obsequi

Propostes per la nova temporada (2003-2004):

 • Seguir organitzant els desplaçaments al Camp Nou, tots els partits.
 • Continuar amb els sortejos dels abonaments pels partits de lliga, entre els nostres socis. En combinació amb el sorteig de l’ONCE del divendres anterior.
 • Continuar la col.laboració amb els propietaris de carnets del F.C. Barcelona per tal de cedir-los a la Penya, els partits que no els utilitzin, a uns preus renovats i adequats a l’increment dels abonaments que ha fet el Barça, i d’aquesta manera poder continuar oferint als socis entrades al Camp Nou a uns preus més assequibles.
 • El preu de l’entrada normal per als socis serà de 25 euros, i per als no socis de 30 euros. (Excepte partits concrets com el R. Madrid, alguns de la UEFA…. Sempre es prenen com a referència els preus oficials del Barça.)
 • Fer com a mínim dues jornades econòmiques per als socis, al preu de 15 euros (viatge i entrada). (Les inscripcions es faran per ordre de pagament.). Tenim programades, el partit de lliga amb el Múrcia i el de la UEFA amb el Puchov.
 • Mantenir la col·laboració amb el llibre de la Festa Major, i amb altres entitats del municipi que ho demanin.
 • Organitzar, amb la col.laboració de l’Ajuntament i de l’Oficina de Turisme, la XXVII Cantada d’Havaneres a la platja de l’Estartit, amb els grups Port Bo, Les Veus dels Pescadors de L’Escala i Peix Fregit.
 • Tornar a posar a la venda les participacions de la Loteria de Nadal amb antelació exclusivament per als socis, i a partir d’una data posar-les a la venda per a tothom que hi estigui interessat.
 • Preparació del 30è aniversari de la fundació de la Penya, i de l’homenatge al nostre President Jaume Sullastres.
 • Dintre dels actes d’aquest aniversari, estem treballant per fer venir un equip del futbol base del Barça a jugar a Torroella. També fem gestions perquè la Junta Directiva del Barça  faci una reunió  a Torroella, si continuen fent reunions itinerants per Catalunya.
 • Preparar un intercanvi de trobada amb la Penya Ciutat de Lleida.
 • Organitzar un sopar tertúlia, amb un convidat per tractar un tema d’actualitat barcelonista.
 • Negociar convenis amb empreses, per obtenir més serveis i aconseguir més avantatges per als socis de la Penya.

En l’última reunió de la Junta s’aprova la convocatória d’eleccions a President, càrrec vacant des de la mort d’en Jaume Sullastres.

El calendari electoral queda de la següent manera:
Presentació de candidatures fins al 24 de gener de 2004, per escrit, a l’apartat de correus 133.
Assemblea General Extraordinària per l’elecció del nou president, el dimarts 17 de febrer de 2004. (Els candidats i la convocatòria de l’Assemblea, es comunicaran per escrit a tots els socis.).

PER COMUNICAR-VOS AMB LA PENYA PODEU FER-HO:
Penya Barcelonista Montgrí i Comarca
Apartat de correus 133
17257 Torroella de Montgrí
Fax 972 76 01 63

Pels viatges al Camp Nou:
Inscripcions: Llibreria Elías / Gràfiques del Ter
Tel. 972 76 11 25 Quimet Serra / Tel. 972 75 84 08 Lluís Grau

 

Bones festes i un any 2004 ple de felicitat!