Notícies

Inauguració oficial del nou local de la Penya

2006-12-10-foto-inauguracio

El diumenge 10 de desembre, va tenir lloc la inauguració del Local de la Penya – al carrer dels Dolors núm. 7 (auditori de la Caixa)-. Ens acompanyen, en representació del FC Barcelona, els directius de l’Àrea Social Xavier Ferrer i Miquel Martí; de l’Ajuntament, l’Alcalde Carles Negre i els regidors Francesc Puig i Joan Margall; el director de la oficina de la Caixa, Josep Sullastres, i el portaveu del Consell Consultiu de Penyes del Barça l’Antoni Guil.

Aprofitem per fer la presentació de la web de la Penya que ens ha fet el soci Andreu Llos.

S’acaba amb un dinar a l’Hotel Clipper amb l’assistència d’uns 80 socis.

Podeu veure totes les fotografies a la galeria del nostre flickr!

2006-12-10-inauguracio-local-cartell