Notícies

Una jornada festiva i emotiva

Local SOcial.jpg

Torroella de Montgrí ha acollit aquest diumenge la I Trobada de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i Catalunya Nord que ha comptat amb una àmplia representació del FC Barcelona encapçalada pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova.

A les 9 del matí, grallers, xanclers, geganters, tambors, i diferents grups d’animació es preparaven per iniciar la cercavila que els va portar des el local social  a la Plaça de la Vila i a l’esplanada de l’Espai Ter. Aquí l’actuació dels Castellers del Conflent i els Castellers de Figueres, varen tancar els actes lúdics de la jornada.

D’altra banda, a la Seu Social de la PB Montgrí i Comarca ha tingut lloc una reunió amb les penyes de la zona  i que ha comptat amb la presència també de l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors Pere Valentí Mora, i el directiu del Barça i reconegut empordanès, Dídac Lee.

Després de la visita a la Seu Social, la comitiva s’ha traslladat fins a l’Ajuntament de la localitat del Baix Empordà, on el seu alcalde, Jordi Cordón, els ha donat la benvinguda.

L’intens matí a Torroella de Montgrí ha continuat amb un acte institucional a l’Auditori Espai Ter per commemorar la I Trobada de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord.

El moment més emotiu, però, ha estat quan s’ha lliurat el I Premi Tito Vilanova, en record de qui va ser tècnic del primer equip del FC Barcelona. Jordi Roura i Aureli Altimira han rebut una gran ovació en memòria de l’entrenador de Bellcaire en el moment que han recollit el premi.

La trobada ha finalitzat amb un dinar de germanor que ha aplegat unes 500 persones.

Veure noticia al Mundo Deportivo

Veure noticia al Diari de Girona

Veure noticia al Punt Diari

Veure noticia a Info-Penyes FC Barcelona

Nota: Comunicarem la disponibilitat de les fotos una vegada classificades.

Accés als àlbums de fotos

Resum de la Trobada per Barça Tv

Fotos de l’esmorzar i la plantada de gegants

Fotos del col.loqui al local social de la Penya

Fotos a la carpa del dinar

Fotos dels voluntaris de la PB Palafrugell