Notícies

La Passió d’Olesa de Montserrat. Descompte per a penyistes

poble

Benvolguts,
Us comuniquem que les penyes oficials del FC Barcelona podran gaudir d’una promoció especial per assistir a La Passió d’Olesa, una experiència per a totes les edats que us permetrà gaudir d’una tradició amb gairebé 500 anys d’història portada a l’escenari d’una forma actual, i on impressionants decorats conviuen amb efectes digitals i escenes d’una intensa emoció.

Condicions de la Promoció
-Preu especial entrada general Penyes Oficials del FC Barcelona: 10 euros/entrada general sobre el preu habitual de 21 euros mostrant el seu carnet de penyista

-Compra màxima de 4 entrades per carnet de penyista i limitada als dies 10, 16 i 30 de març7, 13, 19 i 28 d’abril, i 1 de maig.

-Lloc: Teatre La Passió (Olesa de Montserrat, Barcelona)

Canals de Venda
Compra directa a taquilles: Els penyistes que vulguin comprar directament a taquilla ho podran fer mostrant el seu carnet de penyista.
Compra amb reserva prèvia: Si volen fer reserva prèvia i recollir a taquilla mostrant el carnet de penyista ho podran fer a través dels correu electrònic info@lapassio.cat o el telèfon 93 778 10 09.
Compra online: Els penyistes que ho desitgin podran comprar les seves entrades a través de l’enllaçhttps://www.ticketea.com/entradas-teatro-la-passio-dolesa/ indicant el següent codi promocional fcbpassio

Per a més informació sobre aquesta gran experiència podeu consultar-la al web https://www.lapassio.cat/