Notícies

26/10/2020 Comunicat de la Penya a la nova situació

Benvolgut soci / Benvolguda sòcia,

Com be sabeu des d’ahir al vespre el Govern va implementar noves mesures per frenar la propagació del Coronavirus.

Aquestes mesures afecten a l’obertura que fem del local social per la retransmissió dels partits del FC Barcelona.

Degut del toc de queda decretat, no podrem oferir cap partit que acabi més tard de les 22:00 hores. El primer partit afectat, és el Juventus-Barça d’aquest dimecres, i també el del camp de l’Alavés, dissabte  31 octubre. Per tant, aquets dos dies no obrirem el local.

De moment i si no tenim cap més novetat, si que continuarem oferint els partits que estiguin dins la zona horària marcada, i que acabin abans de les 22:00 hores.

Us recordem que la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca, és una associació registrada com Associació Cultural a la Generalitat de Catalunya i, com a tal, te que complir amb els protocols establerts per aquestes activitats (cines, teatres, etc…).

També us recordem que l’aforament màxim que tenim actualment a la Penya es de 30 persones,  seients preassignats amb distàncies, ús de la mascareta obligatori, rentat de mans, presa de temperatura a l’entrar, signatura de certificat i sortida esglaonada.

Qualsevol novetat us anirem informant.

Us agraïm la vostra confiança en uns moments tant complicats.

Molta salut per a tothom.

Visca el Barça.

Penya Barcelonista Montgrí i Comarca