20 anys inauguració del local

89
Sardanes a la plaça de la Vila.

Els dies 31 de maig i 1 de juny, vam celebrar el 20è aniversari de la inauguració oficial. Al museu vam fer una xerrada sobre la història del Barça, a càrrec del seu vicepresident, Sr. Jaume Sobrequés. El diumenge, partit de la màxima rivalitat amb els Júniors 72, per recordar temps passats, i a la nit sopar amb la presència del directiu del Club, Sr. Francesc Ventura, al restaurant Robert de l’Estartit.

Coincidint amb els aniversaris, els primers anys, entre els actes organitzats, no faltava la “Marxa Popular en Bicicleta”. El programa era anar a l’Estartit, a l’esplanada del Club Nàutic, on es donava a tots els participants un esmorzar de pa amb vi i sucre, i després es tornava a Torroella. A la plaça de la Vila es feia el repartiment de premis i records als ciclistes. Aquesta marxa es va organitzar fins a la fundació del Club Ciclista Montgrí, que a partir de llavors es va encarregar de la seva organització i va canviar el nom pel més adient de la Festa del Pedal.

90
En Manel Cases i en Pere Borrell amb les seves dones, en primer terme, al sopar.

91
En jaume rep de mans d’en Francesc Ventura, vicepresident de l’àrea social del Barça, una fotografia dedicada d’en Nadal, jugador del Barça, sota l’expectació d’en Baldomero Bagué.

92
Conferència sobre la història del Barça, a càrrec d’en Jaume Sobrequés, directiu del FC Barcelona, a l’Auditori del Museu.

93
Asseguts a taula, podem veure els germans Fàbregas i en Ramon Planas amb les seves dones.

94
Asseguts a taula, podem veure els germans Fàbregas i en Ramon Planas amb les seves dones.