Actes organitzats i col·laboracions

Els primers anys, contagiats per l’afany participatiu de l’època, començava una certa obertura després dels anys foscos de la dictadura, col·laboràvem i teníem una estreta relació amb les altres entitats. Això ens va portar a donar suport al Ter Motor Club el 29 de maig de 1975 a l’organització de la “II Carrera de Velocidad sobre Arena”. Aquesta col·la-boració es va repetir el 9 de maig 1976, en la “III Cursa de velocitat a la sorra a la platja de l’Estartit”.

També vam col·laborar alguns anys en els Rally Incògnita de Serra de Daró.
Les carreteres dels voltants eren testimonis d’un no parar de cotxes, amunt i avall, i sens dubte que el petit poble de Serra i el seu Casal no haurà estat mai tan animat.

Ja fa un grapat d’anys que col·laborem en els sopar popular que s’organitza per la festa major, servint cremat habitualment per a quasi mil persones.

El 4 d’abril de 1976, tenia lloc el recorregut incògnita blaugrana a peu.

Hem col·laborat en l’organització de la Marató de Catalunya, que inicialment es disputava en aquesta comarca. La 1a Marató el 12 de març de 1978. La 2a Marató el 18 de març de 1979.
Tampoc hem d’oblidar, la nostra col·la-boració amb la Creu Roja, l’Associació contra el Càncer, en les seves campanyes de solidaritat. Anualment en els nostres pressupostos destinem una partida per a projectes esportius dintre de l’agermanament amb San Juan del Sur, coordinats per la Comissió de Solidaritat Nord Sud.

114
Els tres cuiners amb els cullarots. En Pere, en Jaume i en Quimet vestits de gala per l’ocasió.

113
Sopar popular celebrat al pavelló per culpa del mal temps. A primera vista les cassoles a punt per al cremat.

115
En Jaume remenant el cremat.