Junta

Els membres de la Junta treballem en equip perquè la Penya prosperi; en les relacions amb els seus socis, que pugui oferir-los cada vegada millors serveis; en les relacions amb el FC BARCELONA, i en les relacions amb el municipi.

Una reunió mensual de Junta per fer balanç del mes,  exposar idees, desenvolupar projectes i elaborar un programa que ens condueixi a aconseguir la nostra fita: que la Penya sigui una entitat profitosa.

En les relacions amb el FC BARCELONA,  organitzem xerrades de temes d’actualitat amb la col·laboració de directius del Barça; assistim a les Assemblees,  a les Trobades de Penyes, i mantenim el contacte i el diàleg amb el Club per oferir i demanar el que més convingui per ambdós.

En les relacions amb el poble, col·laborem en la Festa Major amb el cremat del sopar popular; organitzem la tradicional Cantada d’Havaneres de l’Estartit;  oferim diades esportives per la mainada; a l’estiu organitzem diferents actes que estan inclosos dins el programa de la Penya a la Fresca, on des una cata de vins fins a les visites guiades a Torroella podem trobar actes per a tothom…. Estem oberts a qualsevol suggeriment.

En les relacions amb els socis, es disposa de un local social on es poden veure tots els partits del Barça, organitzem desplaçaments i viatges amb preus avantatjosos; facilitem descomptes i promocions; fem trobades, dinars, celebracions, visites culturals…

 

President d’honor
Jaume Sullastres i Calvet

President
Josep Sullastres Farreró

Vicepresident
Joan Garcia i Pagès

Secretari
Salvador Borrell Roura

Tresorer
Joan Vilà i VIlà

 

Vocals

Genís Casamort i Farró

Quimet Serra i Ros

Martí Galceran i Farró

Albert Pujol i Casadevall

Santi Capell i Font

Josep Pigem i Parals

Josep Badia i Serra

Josep M. Roure i Porta

Jordi Mir i Duran

Toni Iglesias i Navarro

Ivan Pigem  i Olivé

Josep Vila i Ribas

Dani Coves Romaguera

Joan Casas Vila