Notícies

Vina a signar el teu recolzament a la demanda de la Confederació Mundial de Penyes contra la llibertat d’expressió.

El passat 29 de desembre, la Confederació Mundial de Penyes, per iniciativa  aprovada i promoguda pels representants del moviment penyístic, va interposar una demanda contra la UEFA davant el jutjat de primera instància de Barcelona.
La demanda, en resposta a la sanció que l’organisme europeu va interposar al FC Barcelona per l’exhibició d’estelades al Camp Nou, volia deixar palesa la voluntat dels socis de defensar el seu dret a expressar-se lliurement al Camp Nou, dret que va ser vulnerat.

Per això la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca demana a tots els seus socis i simpatitzants el recolzament a aquesta demanda amb la vostre signatura.

Podeu passar a signar la vostra adhesió, al local social de la Penya en els dies de partit, o en els llocs  habituals de reserva de viatges.

Esperem la vostra signatura.

Accés a la informació de la Confederació