Notícies

Primer Plenari de l’any del Consell de Penyes

2016-02-14_REUNIO_PLENARI_PENYES_004.v1455616143

Els presidents de Federació es van trobar per posar en comú els temes i les feines realitzades durant els últims dos mesos.

El Consell de la Confederació Mundial de Penyes es va reunir ahir diumenge en sessió plenària a les hores prèvies del FC Barcelona – Celta. Les 30 Federacions Territorials van ser representades i es van reunir per posar en comú els temes i les feines realitzades durant els últims dos mesos. El concepte treballat transversalment a totes les Comissions de Treball que es van trobar al llarg del matí va ser eldesenvolupament de les Federacions Territorials.

Un dels temes que es van tractar i referendar al Plenari del Consell va ser la incorporació del president de la Confederació, Antoni Guil, a la Junta Directiva d’AFEPE (Aficiones Unidas) en qualitat de vicepresident. A més, els presidents de Federació Nicolás Pérez i Daniel Peinado formaran part de les Comissions de l’entitat. També es va tractar l’estat de la demanda a la UEFA, que va ser admesa a tràmit pel TSJC el passat dimecres 10 de febrer.

A banda del desenvolupament de les Federacions, les diferents Comissions van treballar els seus temes. LaComissió Institucional, Comunicació i Jurídica es va centrar en la organització, els mitjans i les empreses per desenvolupar el projecte Penyes Segle XXI 2016-21 i l’elaboració d’un pla de comunicació.

La Comissió de Màrqueting, Entrades i Patrimoni, un cop conclòs el document dels actius de la Confederació va estudiar la implementació del pla de patrocini i va tractar el recolzament als equips i l’organització de la final de la Copa del Rei.

Finalment, la Comissió Sociocultural va treballar el Congrés Mundial de Penyes i les activitats, a més de l’organització i representació als actes de les Penyes.

A més, el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, va concloure el Plenari del Consell.