Notícies

NÚRIA BORRELL… FINISHER!

13615006_266318200413637_7917719531280861264_n La Núria ha aconseguit acabar una de les proves més dures que existeixen, 250 Km, repartits en 6 etapes a més de 2000 metres d’altura i a una temperatura de 40º, en el desert d’Atacama.

Meil de #NÚRIABORRELL : San Pedro de Atacama 15PM :

FINISHER!!!!!!

Ahir vaig arribar a les 3 de la matinada.Tinc llagues, el peu inflat,unes imatges inolvidables del desert grabades al meu cervell,un pilo de vibracions positives que transmeten la gent d aqui (molts corren per causes solidaries ).
La cursa ha estat dura doncs les etapes eran superiors a 40km amb l inconvenient que per mi no ha sigut gaire corredora ja que el terreny era molt dificil e irregular i sovint quan podia correr duia ja 6 hores de 11kg a lesquena i feia molta calor, però finalment soc finisher!Crec que la darera etapa podia haver la fet en 2 hores menys. Les altres vaig fer tot el que podia amb dos dies de mareig i nàuseas pel dolor a les espatlles o per la calor. Mai pero vaig pensar d abandonar, gràcies al vostre suport constant… no us podia deixar tirats al desert.
Els mails no han funcionat molt be pel canvi d hora i xq algun dia arrivaba tan tard qja era tancat.

 

MOLTES FELICITATS !.